Rabu, 18 Desember 2013

cara memutihkan kulit ketiak dan selangkangan secara alami

cara memutihkan kulit ketiak dan selangkangan secara alami fdProblem Ispostavilo se da je crno ispod pazuha nije trivijalna. Neka crna pazuha može uvelike smanjiti povjerenje čak i ako se skladišti u rukavu.

Za neke ljude, crno ispod pazuha izbjeljivanje tretmana u salonu je prilično skupo, pa pokušajte različite alternativne načine. Nažalost, nisu svi tako znate da je to sigurno, pogotovo sada kada je dosta krema Abal Abal koji uzrokuju opasne nuspojave i za ljepotu i zdravlje.

Zapravo, tretiraju i bijeliti tamno ispod pazuha može biti učinjeno s različitim prirodnih materijala, kao što su pet sljedećih materijala:

Piling limuna

Voće odrastao limun lako i brzo uroditi plodom. Sadržaj vitamina C je visoka i korisna je kao prirodni izbjeljivač. Efikasnost izbjeljivanje kože priznaje da bude siguran i drži kožu svježom.

Za izbeli pazuha, jednostavno trljajte pazuha s limunom svakodnevnu upotrebu. Osim izbjeljivanje, limun će također pomoći počistiti ostatak mrtvih ćelija kože i čini tijelo postali mirisne.

Kurkuma piling

Kurkuma od drevnih vremena bio tajna ljepote kćeri u Indoneziji. Snažan izbjeljivanje kože, kurkuma može se koristiti i kao piling za tamne pazuha.

Jednostavno kupiti kurkuma u prahu i primjenjuju na području pazuha. Neka odstoji nekoliko trenutaka, a zatim isprati. Treba raditi svaki dan za prirodni tretman koji također pomaže prevladati miris.

Jogurt i sok od limuna

Mix obični jogurt s nekoliko kapi sok od limete. Zatim primjenjuju piling i neka odstoji 10 minuta.

Isperite pomoću hladne vode i dobiti bjelji pazuha kada završite redovito svaki tjedan.

Krastavac

Dopuna osvježavajuće krastavca kožu, može također pomoći u uklanjanju mrlja na koži. Sada, da prevaziđu crni pazuha, a zatim maskerkan krastavac pire u pazuhu. Ostavite da djeluje 10-15 minuta, a zatim isperite toplom vodom. Učinite to 2-3 puta tjedno za zadovoljavajući rezultat.

Piling krumpir

Osim krastavaca, krompir previše moćan da prevaziđu crna mrlja na koži. Možete slomiti krompir, a zatim primijeniti ga kao masku pod pazuhom. Obavite svaki prije tuširanja, tako da je rezultat zadovoljavajući.

Prirodni materijali imaju mnogo prednosti. Kad redovito primjenjivati ​​će dati učinak u određenoj mjeri. Prekrasna nije nužno skupo, zar ne?
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market Finder

Tidak ada komentar:

Posting Komentar