Kamis, 26 Juni 2014

cara memakai jilbab pashmina bahan sifon

cara memakai jilbab pashmina bahan sifon Un tipus de vel que es pot utilitzar com una alternativa a la gasa de la plana pashmina hijab és fàcil. Vostè pot triar els colors que es poden personalitzar amb el color de la roba perquè es vegi harmoniós.

Hijab Pashmina es preferia perquè bo quan s'usa i quan es veu la caiguda impressionats pel que sempre es veu bé sense embrutar. Però l'escassetat de gasa pashmina hijab és una mica relliscosa pel que requereix precisió en el seu ús. Aneu a veure les imatges com posar pashmina hijab tutorial, com se cita a continuació nikainaa.blogspot.com bloc.


Es pot estudiar la imatge de dalt i seguir el pas a pas d'acord amb el número de sèrie s'ha indicat en els plànols. Si encara està confós, llavors vostè pot llegir un breu repàs de l'ús sota aquesta ordenança.

     Primer pas, prendre una posició mocador pashmina com es mostra per la posició transversal, de manera que la posició de força d'una agulla clavat.
     Després de tenir tot a la part esquerra de la pashmina i prendre el costat que estava al davant.
     Que aparegui tan ple de sots.
     Pashmina posició Retall va portar més d'hora i secant perfectament al cap.
     Hi ha 2 costats curts i llarg.
     Costat curt Dipentul a l'esquerra una mica cap enrere per crear ones addicionals.
     Prengui el costat llarg i portar-lo a tancar la galta dreta.
     Bros prolixament.
     La punta de l'restes van ser portats a l'esquena amb esquena coberta.
     Darrera clavat fermall o pin a l'espatlla esquerra i el seient.

No és difícil no? Més de l'ús creatiu de la gasa de plana pashmina hijab, també pot fer altres creacions seguint consells i tutorials al bloc http://cara-memakai-jilbab-kreasi.blogspot.com creacions vel perquè pugui afegir inspiració per hijab. Bona sort!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar