Senin, 02 Juni 2014

cara mengecilkan perut secara alami pada wanita

cara mengecilkan perut secara alami pada wanita Miten kutistuavatsaan , mutta se voidaan tehdä miellyttävällä tavalla . Jos pidät rockia, sitten kutistuuvatsaan vatsatanssi tämä voisi olla yksi vaihtoehto mahdollisuus saada hoikka vatsa ihanteellinen.

Vatsatanssi onperinteinen tanssi Lähi-idästä alkavat nyt paljon suosima naisia ​​. Monet kuntokeskukset tai paikkoja, jotka tarjoavat erikoiskoulutus ohjelman mukana pelathan vatsatanssi ohjaajan kanssa .

Mutta tällä kertaa voit seurataliikkumista vatsatanssi kotona tai missä tahansa ilman liitettäväohjaaja . Aloita kuunnella täysin vatsatanssi näyttämöliikunta kutistua seuraavaa lainattu vemale.com .

Shrink vatsaan Belly Dance
valmistelu
Ensimmäiseksi sinun pitäisi tehdä, on lämpeneminen . Ensimmäinen askel lämmitys on tarkoitus heikentää lihaksia ja estää kramppeja . Voit aloittaaniska-, hartia -, käsivarsi , body , kunnespohjassa jalka . Tai se voi olla lämpenemässä ajamallapieni paikka .

First Step
Seuraava askel päätyttyä lämmitys onseisoma asennossavahva runko . Kiristävatsan lihaksia . Pidä kymmenen sekuntia ja hengittää. Toista nämä vaiheet kolme kertaa .

Sitten , jäntevä lihakset ja hengittää yhdessä . Hengittää normaalisti kiinteillä kiristä nämä lihakset , eivät pidätä hengitystä . Suoritaliikkuvuus yhden minuutin .

Sitten rentouttaa kehon ja tehdä hengitys vähitellen . Toista useita vaiheitaensimmäisen liikkeen askel edellä , kunnes alkaa tuntea olonsa mukavaksi ja tuntee jännittyneitä lihaksia ja hengittää samanaikaisesti.

viimeinen vaihe
Nyt sinun täytyy nousta ylös , niin kuvittele olet erottamallaylävartalo ja alavartalo . Tegapkan vartalon asento , siirräoikea jalka eteenpäinkannankärki varpaat hieman reunaa kohti .

Seuraavaksi siirrälantion ylös ja alas kahdeksan luottaa . Suoritasamat vaiheet kanssavasen jalka . Toista sittenliikkeen vuorottelevatnopeampi tempo .

Tehdä jotain liikettä viime stet toistuvasti, kunnes tottuuliikkeen . Välttää yksitoikkoisuus , voit lisätä joitakin vaihtelua liikkeen kädet , käsien tai liikkein 5 cara alami mengecilkan perut.

Niille teistä uusi vatsatanssi liikkeitä voi ollahieman jäykkä , sillä ne ovat tottuneet . Mutta jos teet tämän johdonmukaisesti niin voit liikettä kuin todellinen tanssi vatsa tanssija . Ja tietysti antaavaikutusta kapeneemahan painonlasku . Have fun !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar