Sabtu, 21 Juni 2014

cara memakai jilbab pashmina sifon bunga

cara memakai jilbab pashmina sifon bunga Как да се носят хиджаб Pashmina шифон следната можете да използвате като отправна точка и ще можете да използвате, за да изглежда красива и модерна. С цветя, ще изглежда по-свежа и очарователна. Не отрича, че всяка жена би искала да изглежда красива. Чрез използването на Pashmina хиджаб, можете да направите това да се случи за вашия хиджаб стил всеки ден.

Как да се носят хиджаб Pashmina е даден сорт, могат да бъдат адаптирани към материала, хиджаб стилове, тенденции и необходимостта да се носят самата хиджаб. Следните стиловете, които могат да се опитат за ежедневна употреба у дома или в състояние на спокойна разходка, докато пазарува в мола.

Преди да започнете, трябва да се подготви Pashmina шифонени флорални мотиви, вътрешната воал и цвете брошка. След като всичко е готово, може директно да се опита урок как да носят хиджаб след Pashmina

Първата стъпка, използвайте Pashmina хиджаб, както обикновено. Kemdian едната страна на завесата, за да бъде по-дълъг, отколкото от другата страна. След това издърпайте късата страна на Pashmina хиджаб към задната част на врата и посочи напред.

Втората стъпка, Pashmina хиджаб Хвани двата края на предната част на тялото си, след това задръжте двата края, както е показано на снимката по-горе.

Третата стъпка, заключи, че двата края на Pashmina хиджаба са били и се уверете, че държат на връзката не е лесно да избяга качулки.

Четвъртата стъпка, повдигнете края на шала навързани Pashmina вече имаше през горната част на главата си. След това отидете до последния възел към задната част на врата.

Петата стъпка, Pashmina част в близост до врата и лифта и притиснат до гърлото, докато от другата страна се сближи с Pashmina http://cara-memakai-jilbab-kreasi.blogspot.com.

На последно място, цвете брошка закован в лявата страна на Pashmina хиджаб ви да изглежда по-сладък и красив.

Лесно и просто не е тя? С комбинация от мода и цветовете, да ви накара да изглежда по-привлекателен и модерен. В допълнение към по-горе шифон Pashmina, бихте могли също да опитате един прост Pashmina как да носят хиджаб за всекидневна употреба у дома. Успех шифон Pashmina как да носят хиджаб!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar