Kamis, 30 Januari 2014

manfaat daun sirih untuk menghilangkan bau mulut

manfaat daun sirih untuk menghilangkan bau mulut Į ankstesniame straipsnyje , Ponios išmoko įvairių turinį į betelio lapų ir mažai naudos . Iš betelio lapų Ponios nauda ne tik, kad yra keletas kitų privalumų betelio lapų yragaila, jei praleidote .

Nuo puslapio lensaindonesia.com paminėjo, kadantiseptiko kiekis betelio lapų virinto vandens yra ne tik naudinga, valymo sritis burnos ertmėje , bet ne mažiau,turinys taip pat yrageras antiseptikas išlaikyti sveiką moteriškus augalo organus .

Ponios gana virti 7-10 betelio lapai ir naudoti virinto vandens nusiplauti moteriškus augalo organus , siekiant išvengti įvairių bakterijų ir kvapas.

Ne tik, kad virinto vandens betelio lapai, ypač raudonos betelio veiksmingas diabeto , mažinantis cukraus kiekį kraujyje , podagra , hepatito ir kitų ligų, in

Raudona betelio naudinga ne tik kaipantiseptikas ir išgydo ligas sunkus, net susirgusiųjų pavyzdžiui, kosulys taip pat gali būti sprendžiami su betelio lapų.

Nuo puslapio ancaran.com pareiškė, kadbūdas padaryti šį vaistą nuo betelio lapų yra keičiamas taip:

parengti 15 vienetų šviežių betelio lapų , šviežių gotu kola 10 lapų , 10 lapų šviežių ciplukan ir medaus pagal skonį .

Kaip padaryti, kad tai labai lengva, cukuo verdant visus su 5 puodeliai vandens lapų , kol likę 2 puodeliai verdančio vandens , kaip daug. Tada prieš geriate , sumaišykite su medumi pagal skonį .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar