Kamis, 30 Januari 2014

manfaat daun sirih untuk obat keputihan

manfaat daun sirih untuk obat keputihan Ing artikel sadurunge , ing Ladies wis sinau macem-macem isi ing rwaning suruh lan sawetara keuntungan. Keuntungan saka suruh godhong Ladies ora mung iku, ana sawetara keuntungan liyane suruh rwaning punika tega yen sampeyan kantun .

Saka kaca lensaindonesia.com , kasebut sing isi antiseptic ing suruh godhong pet banyu ora mung migunani kanggo reresik wilayah saka growong lisan , nanging ora sethithik , isi uga antiseptic apik kanggo ngramut sehat wadon organ .

Ladies cantik godhok 7-10 suruh godhong lan nggunakake nggodhok banyu kanggo wisuh wadon organ kareben supaya variétas saka bakteri lan ambu ora enak .

Ora mung sing , nggodhok banyu suruh godhong, utamané abang suruh efektif kanggo diabetes, ngedhunaké gula getih, gout, hepatitis, lan penyakit dipanggoni

Abang suruh ora mung migunani minangka antiseptic lan cures kanggo penyakit abot ing , malah suntingan penyakit kayata coughs uga bisa ono karo suruh godhong.

Saka kaca ancaran.com , nyatakake cara kanggo nggawe obat iki saka suruh godhong kaya nderek:

nyiapake 15 bagéyan seger suruh godhong , seger gotu Kola 10 sheets 10 sheets seger ciplukan , lan madu kanggo rasa .

Carane nggawe banget gampang, cukuo dening nggodhok kabeh godhong karo 5 cangkir banyu nganti isih 2 cangkir nggodhok banyu minangka akeh. Banjur sadurunge ngombe, nyampur karo madu kanggo rasa.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar