Jumat, 31 Januari 2014

manfaat daun sirih utk daerah kewanitaan

manfaat daun sirih utk daerah kewanitaan Vėžys dabar yra pripažinta kaip viena iš mirtinų ligų visame pasaulyje. Tiesą sakant,antroji mirties priežastis po širdies ligų yragimdos kaklelio vėžio liga .

Indonezijoje , gimdos kaklelio vėžys yra pranešta, kad 20-24 naujų atvejų kiekvieną dieną . Gimdos kaklelio vėžys ar gimdos kaklelio vėžys yrapiktybinis auglys , kuris auga ant kaklo ( gimdos kaklelio ).

Gyvenimo trukmė vėžys nustatomas ir gydomas vienoje scenoje yra 70-75 procentų , kad antrajame etape yra 60 procentų , trečiajame etape gyventi 25 procentų , o etapo keturių pacientų tikimasi išgyventi dar sunkiau.

Vėžys Gydymas yra skirstomas į tris būdus, spindulinis gydymas , chirurgija, ir chemoterapija . Šalutinis poveikis vėžiui gydyti yra įvairi, pradedant nuo plaukų slinkimas , galvos svaigimas, pykinimas , sumažėjęs organizmo gebėjimas apsiginti iki mirties.

Įvairūs šalutinis poveikis vėžio gydymo proveržio būdas skatinti gydymo su aukštos veiksmingumas ir minimalų pašalinį poveikį . Vienas iš jos pastangų plėtoti vaistažolių iš augalų , kurių sudėtyje yra priešvėžinių junginių.

Na , vienas iš augalų, kurie turi potencialą kaip priešvėžinių raudona betelio ( Piper crocatum ) . Nuo mokslinių tyrimų Abrams (2009), yra žinoma, kadetanolio ekstrakto raudona betelio lapų gali slopinti krūties vėžio ląstelių ( T47D ) platinimu .

Išvykę iš ten, Dhian malonė Šventoji purnama ir kolegos iš Biochemijos katedra, fakultetas Matematikos ir gamtos mokslų , Bogor žemės ūkio universiteto ( IPB - MIPA ) bandė patikrinti junginys raudona betelio nuo gimdos kaklelio vėžio ląsteles ( HeLa ).

" Bandėme palyginti flavonoidų junginių ( junginiai manoma, slopina vėžinių ląstelių augimą ) , sugeneruotus išvandens ekstraktas ir ekstrahuojant etanoliu raudono betelio lapai 30 proc slopina gimdos kaklelio vėžio ląstelių augimą ," sakė švino tyrėjas , Dhian , raštišką pareiškimą į Okezone trečiadienis ( 2013/12/18 ) .

Tyrime dalyvavo Program Studentų kūrybiškumo ( PKM ) yra 30 proc etanoliniai raudona su betelio lapų derliaus ir visų flavonoidų lygiais didesnė nei vandeninio ekstrakto raudono betelio lapų. Tai yra todėl, kad etanolis yra pajėgūs pritraukti daugiau aktyvumą junginių , esančių raudonojo betelio lapų.

Tačiau prognozuojama, molekulinę masę , kaip flavonoidų skaičius ekstraktų daugiau vandens nei etanolio ekstrakto 30 proc . Priešvėžinių veikla turi didžiausią slopinimas rastas 30 procentų etanolio ekstrakto .

" Galime daryti išvadą , kad geriausi ekstraktų, kurie gali slopinti vėžinių ląstelių augimą, yra 30 procentų etanolio ekstrakto raudona betelio lapų. Tačiau vis dar reikia padaryti norint gauti papildomos valymo grynų junginių, kurie veikia kaip priešvėžinis raudona betelio lapų ", pridūrė jis .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar