Minggu, 11 Mei 2014

benefits of honey and lemon

benefits of honey and lemon Το πράσινο τσάι ή πράσινο τσάι , έγινε ένα από τα διάσημο ποτό που καταναλώνεται από όλες τις ηλικίες . Πήρε οφέλη για την υγεία και την ομορφιά που έχουν αποδειχθεί , μέχρι πρόσφατα ένα στήριγμα στο ποτό ημερησίως .

Τα οφέλη του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με μέλι πώς είσαι;

Το πράσινο τσάι ανακατεμένο με μέλι αντί χρησιμότητα ξέρουν καλύτερα . Επιπλέον , δεν χρειάζεται να προσθέτουμε τη ζάχαρη και φυσική γλυκύτητα του μελιού .

Όπως αναφέρεται Boldsky.com , αν αυτό είναι τα οφέλη του πράσινου τσαγιού αναμιγνύεται με το μέλι .

Βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου

Όχι μόνο δροσιστικό φυσικά , το πράσινο τσάι μπορεί επίσης να βελτιώσει τη λειτουργία του εγκεφάλου . Η παρουσία ενός χαμηλού καφεΐνης στο πράσινο τσάι σας κάνει να μείνετε φρέσκα για περισσότερο καιρό . Επιπλέον, με την προσθήκη του μελιού σε αυτό θα βελτιώσει τη λειτουργία του εγκεφάλου. Και οι δύο βοηθούν την καλύτερη εστίαση και τη συγκέντρωση καθώς και τη διατήρηση διάθεσή σας .

Κάψτε το λίπος

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να φάτε ή να πιείτε καλή γεύση , αλλά την ίδια στιγμή να κάψει λίπος . Ίσως είναι αλήθεια ; Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατό . Αν ετοιμάζω το πράσινο τσάι και προσθέστε το μέλι σε αυτό και να καταναλώνουν τακτικά , τότε ο συνδυασμός θα κάψει αποτελεσματικά θερμίδες στον οργανισμό , έτσι ώστε το λίπος του σώματος μειώνεται .

Πρόληψη του καρκίνου

Ανακατέψτε τα σε ένα ποτό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που μπορούν να βελτιώσουν τα κύτταρα του σώματος και εμποδίζει την πτέρυγα του καρκίνου.

υγιή δόντια

Κατεχίνες υπάρχουν στο πράσινο τσάι, όταν συνδυάζεται με το μέλι μπορεί επίσης να αποτρέψει το σχηματισμό πλάκας και κακών βακτηριδίων στη στοματική κοιλότητα . Αυτός είναι ο λόγος για τα δόντια σας γίνονται πιο υγιή και πιο δυνατή .

Υγιή οστά

Η απειλή της οστεοπόρωσης δεν μπορεί να αποφευχθεί . Αν δεν είστε ένα άτομο που του αρέσει γαλακτοκομικά προϊόντα , τότε μπορείτε να καταναλώνετε πράσινο τσάι με ένα μείγμα από μέλι για την πρόληψη της οστεοπόρωσης διαταράξουν την υγεία σας

Tidak ada komentar:

Posting Komentar