Senin, 24 Februari 2014

benefits of lemon dr oz

benefits of lemon dr oz Limun jepuno naranče koristi za niz razloga . Sari kada odrezano i oguljene voće mogu se koristiti za liječenje različitih kožnih i zdravstvenim problemima . Bogata limunske kiseline , limun - oštar miris sumnja da uzrokuju žgaravicu , kada se konzumira u jutarnjim satima .

Međutim ,kaže studija , kako je navedeno iz BoldSky.com , koji pretvara limun dobar tako konzumira u jutarnjim satima , kako bi vam pomoći da izgubite težinu i tijelo mendetoks . Limunov sok se koristi kao prirodni sastojak , pomiješana s drugim plodovima ili se konzumira .

Osim toga , to su neke od prednosti konzumacije vode limun u jutro :

Mršaviti

Pijenje vode limun može pomoći da izgubite težinu . Trik je u tome da iscijediti limuna kiseli krastavci i dodati ih u čašu tople vode . Bez dodatne potrošnje šećera u unaprijed .

Detox

Limun popularan kao prirodni detox da biste dobili osloboditi od toksina u tijelu . Isto tako, s mengonsumsinya koristiti toplu vodu bez šećera .

Mendetox jetre

Osim mendetox probava, limuna previše moćan da mendetox jetru . S potrošnjom od limunovog soka , onda možete povećati proizvodnju enzima u jetri do tada učestalo mokrenje i bubrega očistiti .

Kako se nositi s respiratornim problema

Limun piti u jutarnjim satima kako bi se riješio problem disanja . Pogotovo vi koji pate od astme i alergija . Limun vode pomoći će ukloniti sluz .

Skrb za sjaj

Limun i mendetoks očistiti kožu pa koža izgleda svjetlije i čistije . Pogotovo vi koji pate od upaljene akne problema , preporučljivo je da se pokušate na ovaj način .

Kao protiv starenja

Sprječava prerano starenje jeftini , a vi možete koristiti limun limun sastojke . Naravno , ovi sastojci spriječiti nastanak bora linija na licu .

Briga za oralno zdravlje

Limun je iprirodno sredstvo za čišćenje usta i spriječiti loš zadah . Minimalizirati štetu na zubima , i zubni bol .

Pa , čekaj , štoviše , otišli su do supermarketa , supermarket ili tradicionalnog tržišta , pa ne zaboravite kupiti limun .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar