Selasa, 25 Februari 2014

manfaat madu bagi tubuh

manfaat madu bagi tubuh Hunaja onpaljon sisältöä, joka on tehokas ihon terveyttä ja kauneutta . Luonnollinen ainesosa hunajassa , muun muassa kuten antioksidantti , antibakteerinen , B-vitamiinia ja C-vitamiinia

1 . Suojaaiho

Niistä monet etuudet hunajaa , suojataiho on sen tärkein ominaisuuksia . Pitoisuus antioksidantteja , anti-sieni -ja anti- mikrobi voi parantaa haavoja , ihottumaa ja ihon taistelussa infektioita .

2 . kosteuttaa Skin

Hunaja on jo pitkään tunnettuluonnollinen ainesosa , joka säännöllisesti käytettynä , voi pehmentääihoa ja hiuksia kuivina . Voit hakea hunajaa kasvoille ja kaulan alueelle tai sekoittaa muita luonnollisia ainesosia , jotka tekevät ihon pehmeämmäksi .

3 . Estä Aging Skin

Hunaja voi myös auttaa vähentämäänikääntymisen merkkejä . Voit näyttää nuoremmalta , koskasisältöhunajaa, joka voi torjua vapaita radikaaleja . Tämä hunaja voidaan tehdäväriaineen . Teeseos kaksi teelusikallista väriaine sitruuna , kaksi teelusikallista hunajaa ja vettä . Sekoitaaineksetpuhdas pullo ja ravistetaan, kunnes tasaisesti jakautunut. Voit käyttää sitä, sovelletaan niin laitat väriainetta yleensä kaatamallamuutama tippa päällepumpulipuikolla ja hiero kasvot, joka on tyhjennetty.

4 . Haavojen Skin

Ja haavan infektio voidaan minimoida syömällä hunajaa . Tämä johtuu siitä, että hunaja on anti - mikrobi- sisältöä. Olennaista sokerin hunaja voi nopeuttaahaavojen paranemista .

5 . Ylläpitää ihon kauneus

Voit tehdä kahdella tavalla kerralla syö hunajaa . Juoda sitä säännöllisesti ja soveltaa sitä suoraan iholle ja hiuksiin. Ravinteet läsnä hunaja kuten magnesiumia , kaliumia ja kalsiumia osaltaan uudistaa ihoa, mikä kannustaa solujen luoda terve ja kaunis iho .

6 . nahka pesu

Kuulostaa kummalliselta , joshunajaa sanotaan olevan puhtaampaa . Kuitenkinsisältöluonnon entsyymejähunaja , kun sekoittaa veteen, voi tehdäkevyesti antiseptinen puhdistaaiho huolellisesti ilman vähentää luonnon öljypitoisuus.

7 . Selviytyminen Akne

YUP , akne on usein naisten ongelma . Poistaa sen voit hakea hunajaaakne ja anna seistä 15 minuuttia ja huuhtele . Sisältö tehokas anti tappaa akne bakteereja ja puhdistatahrat .

Mitä me edellä onpieni osahyödyistä ja tehoa hunajaa . On monia muitakin etuja hunajaa muita asioita . Siksi hunaja on puhuttu 1001 ominaisuuksia ihmisille .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar