Rabu, 19 Februari 2014

jual obat jerawat yang ampuh

jual obat jerawat yang ampuh La cara està neta i sense acne . Però , de fet, no hi ha aparença de les cicatrius de l' acne que fan que el beisbol al màxim ! No obstant això , el primer pot ser vist a la cara i interferir amb el rendiment . Així com per obtenir ràpidament desfer-se de les cicatrius de l' acne .

1 . glaçó de gel
Fregui els cubs de gel en les àrees que tenen cicatrius d'acne . Scrub durant 15 minuts i fer tres o quatre vegades al dia . El gel té un efecte calmant i ajuda a superar la pell pad inflamació i accelerar la curació de l'acne .

2.Baking refresc
A més de treballar per fer el pastís , el bicarbonat de sodi també pot desfer-se de taques de acne a la cara . Barregi el bicarbonat de sodi a l'aigua fins a formar una pasta i aplicar sobre les cicatrius de l' acne . Espereu 10 a 15 minuts i després esbandida amb aigua tèbia .

xarxa 3.Bawang
Escalunyes potents Expulsar tossuda les cicatrius de l' acne . Ratllar la ceba i fregar sobre les cicatrius de l' acne .

4 . residus Tea
No dipositeu pòsits de te usades que ha fet servir ! Pòsits de te encara té el benefici de l'eliminació de les cicatrius de l' acne . És fàcil , només cal fregar la polpa de les cicatrius de l' acne .

5.Bengkuang
Jicama útil aclarir la cara i desfer-se de les cicatrius de l' acne taques . Nyam ratllat i s'enganxi a les cicatrius d'acne . Deixeu reposar durant 10-15 minuts esbandir amb aigua neta a través de. Realitzi aquest tractament abans d'anar al llit cada dia .

6 . cogombre
A més d'alleujar la inflamació de la pell , cogombre també accelerar el procés de curació . Rodanxes de cogombre a continuació , posar en la pell que té cicatrius d'acne durant 20-30 minuts .

7 . La clara d'ou i mel
Aquests dos ingredients fan una cara llisa i tonificada potent . Combini la clara d'ou i mel i aplicar sobre les cicatrius de l' acne per a ser eliminat .

Material per sobre de l'evolució natural , ja que és molt segur i fàcil de trobar a la cuina. Bona sort .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar