Kamis, 27 Februari 2014

benefits of lemon juice and water

benefits of lemon juice and water Fruita de la llimona és diferent dels cítrics . Encara procedeixen de la mateixa família , però les llimones són generalment més amigable per a les persones amb úlceres i gallet mal de panxa .

La llimona és més ovalada , una pell gruixuda i en general es pot consumir amb espremut o barrejat en una forma de beguda peces . Llimona ofereix una varietat de nutrients que necessita el cos , que és especialment vitamina C.

Ja veurem el que els beneficis del anem diables si menjar una llimona com un menú d'esmorzar del matí :

L'augment immune del cos

Citat de learni.st , es diu que la llimona pot millorar la funció immune del cos . Són antioxidants que juguen un paper important en això. Ell pot ajudar a reduir el risc d'infeccions de les vies respiratòries , ajuda a curar la inflamació , així com antibacterià .

Quan vostè està tenint problemes per respirar , i després la llimona és el més adequat per a ser consumit per tal de millorar.

Donar a la naturalesa de alcalí en el cos

Encara la llimona és agre , però té propietats alcalines de manera que no té pujades d'àcid estomacal .

Tractar els problemes digestius

Llimona en realitat pot ajudar a tractar la indigestió . Tradicionalment es creu que l'eficàcia de suc de llimona en el tractament de problemes del fetge , malalties de l'estómac , úlceres i altres problemes digestius .

El contingut de vitamina C pot ajudar a prevenir les malalties causades per un bacteri anomenat Helicobacter piló .

aclareixi la pell

Els antioxidants en la llima capaços de superar els radicals lliures causats per les toxines de la contaminació i l'exposició als raigs UV A i UV B. També prevé l'envelliment prematur , reduint les línies d'expressió a la cara .

Aplicat sobre la pell , la llimona pot alegrar la cara i desaparèixer taques fosques a la cara .

ajuda cura

Havia estat malalt i volia recuperar-se ràpidament , llavors vostè ha de fer és menjar aquest llimona . Ajuda nutricional a accelerar la cicatrització de ferides , tant fora com dins . Prevenir la inflamació , ajuda a una millor absorció dels nutrients , ajuda a prevenir l'estrès i curar les ferides més ràpid .

Encara que no sempre es venen en els mercats tradicionals , es pot comprar en una botiga o supermercat de fruites . Els preus tendeixen a ser bastant car , però si té molts beneficis , per descomptat, no hi ha pèrdua de comprar-lo.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar