Jumat, 28 Februari 2014

manfaat lidah buaya untuk rambut dan wajah

manfaat lidah buaya untuk rambut dan wajah Existuje viac ako 200 druhov aloe vera rastlín , ale len päť z nich majú prínos pre krásu , čo Aloe Barbadensis Miller , Aloe Perrym Baker , Aloe ferox , Aloe arborescens a Aloe saponaria .

Takže mnoho výhod , viete .

šťava
Každý deň , usilovný pitie pol šálky aloe vera šťavy na kožu vyzerá čisto a zlepšenie kvality pokožky . Aloe vera môže obohatiť materiálu stavitelia zdroje na výrobu a zlepšenie zdravia pokožky . Naša koža prirodzene opraviť sami každých 21 až 28 deň . Tvarovacie živiny obsiahnuté aloe vera môže byť použitý kožu pred škodlivými účinkami na kožu .

masky
Ph obsiahnuté v aloe vera môže obnoviť rovnováhu pleti a zároveň čistí pokožku sa zafarbia . Starostlivé použitie aloe vera prírodné masku . Pripravte 1 lyžica bahenné masku , 1 lyžice šťavy z aloe vera , 1 lyžica múky orechy , 1 kvapku tea tree silice , 1 kvapku levanduľového esenciálneho oleja a 1 kvapku mätového esenciálneho oleja . Skombinujte všetky prísady , aplikovať na tvár a nechajte pôsobiť ± 15 minút . Opláchnite teplou vodou , potom striekajúcou studenou vodou . Rutinlah túto liečbu po dobu 2 týždňov .

maska ​​na vlasy
Aloe vera obsahuje bielkoviny GLYCO veľmi dobré pre vlasy a urobiť z neho svieži a krásne . Trik , olúpeme aloe vera rastlina a potom votrite do mäsa do pokožky hlavy a vlasov .

zranený kože
Chladenie účinok aloe vera želé môže byť prvá pomoc , keď sme trpia popáleninami alebo obarenia . Možno použiť aj na zapareniny kvôli nadmernému slnku . Jednoducho vložte mäso aloe vera na poškodené oblasti . Za studena vyrobené z aloe vera pomôže hojenie .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar