Selasa, 11 Februari 2014

kegunaan buah kapulaga

kegunaan buah kapulaga I løpet av denne kardemomme er kjent som en av de typer krydder er anvendbare som et kjøkken krydder. Kardemomme er mye brukt som et krydder i retter av Indonesia og andre asiatiske land . Cardamom var kjent som en av de tredje dyreste krydder etter safran kjøkken og vanilje.

I tillegg visste du at kardemomme var også gunstig for helsen ? Her er de helsemessige fordeler av kardemomme som rapportert fra magforwomen.com .

Bra for mage helse
Nyttig for å kontrollere helse kardemomme galle og mage juice , slik at du kan unngå sykdommer av magesyre .

God for hjertet
Kardemomme har en fordel for å bedre blodsirkulasjonenog redusere blodtrykket lavt . Derfor kardemomme bra å spise for mennesker med hypertensjon . I tillegg til fordelene med kardemomme er også nyttig for å forebygge blodpropp .

God til beinet
Kardemomme inneholder to viktige stoffer er bra for beinhelse , nemlig mangan og vitamin C. Begge disse stoffene har også en viktig rolle for å forebygge osteoporose .

Har smertestillende egenskaper
Smertestillende egenskaper av kardemomme å lindre smerter , muskelsmerter , og beslag . I tillegg har kardemomme også anti - inflammatorisk egenskaper som kan behandle hovent tannkjøtt .

God for nyrer
Flere studier har vist at vanndrivende egenskaper eid kardemomme avgjørende for å opprettholde helsen til nyrene dine . Naturen er også nyttig for å forebygge sykdommer forbundet med urinveiene slik som cystitis og nefritt .

Øk sexlysten
Kardemomme har lenge vært kjent for å ha egenskaper afrosidiak slik som å hindre deg fra impotens og for tidlig utløsning .

Forbedrer humøret
Kardemomme har også anti -depressive egenskaper . Derfor , hvis du føler deg trist eller opphisset , kan en kopp kardemomme te forbedrer humøret .

Øke immunsystem
Kardemomme kan forbedre immunsystemetfordi kardemomme i stand til å bekjempe bakterier og andre patogener som kan gjøre kroppen din holde seg frisk .

Det er noen fantastiske fordeler for din helse kardemomme . Derfor er det ingen skade hvis du oppgir kardemomme i huset som hjemmebasert omsorg .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar