Jumat, 14 Februari 2014

benefits of lemon juice and baking soda

benefits of lemon juice and baking soda De fleste mennesker ikke klar over de store fordele , der tilbydes af en citron for sundheden. Saften af den sure frugt kan hjælpe med vægttab , styre blodtryk, for at forhindre, at visse sygdomme.

Her er de sundhedsmæssige fordele, du kan få med citronsaft , som rapporteret Onlymyhealth , søndag ( 13/01/2013 ), blandt andre :

1. . lette fordøjelsen
Mange fordøjelsesproblemer effektivt kan helbredes ved at drikke citronsaft . Varm citronsaft kan løse problemet med abdominale komplikationer, såsom oppustethed, kvalme , halsbrand, mave parasitter i aktivitet og bøvsen .

Hvis du ofte oplever mavesmerter, behandle med en regelmæssig indtagelse af citronsaft. glat fordøjelse kan også fremme en sund vægt og ideal .

2 . afgifte leveren
Drikke citronsaft hver morgen viste sig at være effektiv i at hjælpe leveren producere galde . Citronsaft kan også rense leveren og hjælpe med at nedbryde maden. Selv citronsaft for at forhindre dannelsen af galdesten på grund af den optimale produktion af galde.

3 . sund hud
Du kan bruge citron som en antiseptisk og for at slippe af med hudorme og bumser fra dit ansigt . Højt niveau af antioxidanter i citron ikke kun hjælper med at forhindre dannelsen af ​​rynker , men også for at rense ansigtet grundigt.

Dannelsen af ​​rynker i ansigtet forårsaget af frie radikaler, der også kan skade sunde celler i kroppen. De antioxidanter i citronsaft er hvad der kan ødelægge frie radikaler forårsager rynker og akne.

4. . Opretholdelse oral sundhed
Citronsaft kan overvindes skader på tandkødet med en massage effekt og reducerer tandpine . De problemer såsom dårlig ånde kan også behandles med citron .

5. . Throat
Citronsaft har også antibakterielle egenskaber , der kan hjælpe overvinde en halsbetændelse . Ondt i halsen eller halsbetændelse kan helbredes ved at gurgle citronsaft blandes med varmt vand.

6. . Håndtering af blodtryk
Lemon har et højt indhold af kalium brug for personer med højt blodtryk. Svimmelhed , kvalme og højt blodtryk kan kontrolleres med citronsaft , som tjener til at reducere risikoen for hjertesygdomme .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar