Sabtu, 22 Februari 2014

Jual Cream Cara Merawat Wajah berjerawat Online

Jual Cream Cara Merawat Wajah berjerawat Online Acne ikke kun forårsager et problem, når han møder den ansigtshuden -området, men også efter det er gået . Acne kan efterlade pletter , der forstyrrer .

Ifølge skønhed ekspert Nikos Narkissos , uanset hvor mange cremer og acne medicin du tager , hvis roden af ​​problemet ikke er løst , så den acne vil fortsætte med at dukke op igen .

Her er nogle forslag, som han gav til at slippe af med acne ar pletter i ansigtet.

Brug målrettet behandling
Den bedste måde at forebygge acne acne ar er i øjeblikket i processen med healing . Vælg den rigtige medicin, der er målrettet mod det område af acne. Produkter, der indeholder AHA og glycolsyre og vitamin C er meget effektiv til at reducere dannelse af arvæv i arret.

undgå squeeze
Selv om det ikke vente med at slippe af med acne , men undgå at klemme bumser. Lad deflateret med hjælp acne medicin acne . Den vane rørende acne , endsige squeeze vil kun forværre tilstanden og gøre acne ar bliver pockmarked .

Beskyt mod solen
Udsættelse for ultraviolet lys på acne ar kan gøre området til et mørkere og mere tydeligt.

Overvind hyperpigmentering
Brug et produkt, der er beregnet til at tage fat på årsagerne til hyperpigmentering ujævn hudfarve . Disse produkter, der normalt er hud lettelse produkter .

Brug ikke overdreven krat
Ardannelse opstår, når du bruger et krat for ofte. Grov korn bruges til at slippe af med hudorme og bumser vil kun irritere årsagen ardannelse.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar