Selasa, 25 Februari 2014

manfaat ekstrak lidah buaya

manfaat ekstrak lidah buaya Aynı zamanda sağlık için güzellik ek olarak birçok işlevi vardır otsu bitki türlerinin dahil Aloe Vera . Aloe vera faydalarıyararları çok . Bu bitki orta derecede yağış ileovalarda yetişir . Araştırma sonuçlarına göre, bu enzimler, amino asitler, mineraller, vitaminler, polisakkaridler ve sağlık için yararlı olan diğer bileşenler gibi maddeler bakımından zengin bu bitki . Zamanınilerlemesi ile el ele , Aloe Verafaydaları giderek günlük yaşamda uygulanmaktadır .

Endonezya toplumaloe vera bitki ile çok tanıdık . Yapraklarında ihtiva jöle şeklinde yüksek bir su içeriği ile çalılar formunda . Taze yeşil mumsu rengi tırtıklı kenarları aloe vera dikkatle tutulmalıdır neden bırakır. Güzel bir dekorasyon da tonu dabahçesinde bitki bir avlu olarak Endonezya toplumun genelsaksı Aloe Vera korumak. Ancak, büyük ölçekli sanayi için , Aloe Vera daha yoğun vegeniş bahçelerde yetiştirilmektedir . Bakım Aloe Vera korumak için pahalı gerektirmez neden çok karmaşık değildir .

 Cilt bakımı için kullanımı , Aloe vera , akne , cilt nemlendirici , cilt detoksifikasyon , yara izleri ve işaretleri ortadan kaldırılması ortadan inflamasyon ve onarım ve cilt gençleştirme azaltabilir . Endonezya toplum başlangıçta besler ve menghitamnkan saç Aloe Vera kullanarak . Sağlık takviyeleri ve içecekler besleyici ve canlandırıcı olarak Ancak ,değişen zaman ile , bugün Aloe Vera yaygın olarak tüketilmektedir . Doğaya geri Sözlüğü yan etkileri küçük bir riski ile karşı ek güzellik için Aloe Verakullanımı da düşük maliyet ve tasarruf sadece olduğu gibi.

-For nedeniyle kozmetik ya da akne izlerietkisiyleyüzünde siyah noktalar var olanlarınızdoğal bir şekilde ortadan kaldırmak için af yöntemdir . Hile: Yüz temizlendikten sonra , sonra iyice akşam gibi her sabah mukus ve mukus hazırlanmış yüz temizlenmiş ,dil jöle timsah kapmak . 30 dakika boyunca bekletin . Bundan sonra , temiz su ile yıkayın ve kurutun . En azından bir satırda bir gün 2x etmeyin. Garantili , yüzünüze pürüzsüz ve esnek -flex hitam.Walau zaman alıcı ücretsiz olacak , ancak düzenli olarak yapılırsa ,sonuçmaksimum olacaktır .

Aloe verayararlılığı başka geleneksel yemek tarifi var . Olanlar için sen-siz çalışkan kullanımı maskara olan , tabii ki , kirpiklerinizinsağlığını etkileyecektir . Bunların arasında: bulunmata hızlı kuru ve düşmek . Kirpiklere ve kirpikköklerini güçlendirmek ve kirpiklere ağır olacak besler olabilir jöle liday timsah kullandığı özel bir tarifi var çünkü Ama endişelenmeyin. Hile: her uyku , ya da dinlenmek bile , rimel gibi kimyasalların serbest olmak için kirpik yıkar. Sonra Aloe Vera jöle alın ve kirpik üzerinde yavaşça ve nazikçe ovalayın . Daha sonra temizlemek için düz su ile durulayın 30 dakika boyunca bekletin . Düzenli kullanımı varsa, kirpiklere kolayca ve kalın düşmeyecek , güçlü garanti edecek .

Aloe vera jöle de kaşlarınızı kalınlaştırmak için kullanılır . Her yatak kaşlarınızı diolekanyolu , daha sonraertesi gün yıkanır . Daha sen çalışkan melakukannnya , o zamansonuç maksimum olacaktır .

Aloe Vera güzel bir tarifi doğal maddeler ve çevremizdeki kolay güzellik bakımı sizin için faydalıdır var . Uygulama ve azim içine ana niyeti vardır .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar