Rabu, 16 April 2014

benefits of coconut and coconut water

benefits of coconut and coconut water Kokos palme menes at være kommet fra et sted i Malayan skærgård og blev hurtigt spredt af naturen og mennesket. Kokosnødder er en af ​​de underligt fødevarer på jorden, der rigeligt giver for alle menneskelige behov, og har flere sundhedsmæssige fordele.

I mange tilfælde er kokos produkter viser sig at være endnu mere effektiv end den moderne medicin på forebyggelse, behandling, eller endda lindre en stor mangfoldighed af sundhedsrelaterede problemer. Kokosprodukter er at oversvømme markedet. Først var der kokos vand, nu er der kokosmælk, kokosmælk yoghurt, kokos kefir og kokosmælk is.
Fordele ved Coconut
Fordele ved Coconut


Coconut er meget nærende og rig på fibre, vitaminer og mineraler. Kokos er en meget sund møtrik, der kan anvendes sikkert som fødevarer. Der er ingen kendte bivirkninger af nogen art anmeldt hidtil spise det. Dens lækre kerne er ikke kun elsket i sunde, men anses for sikkert i graviditeten, spædbørn samt i syge forhold.
Sundhedsmæssige fordele af kokosnødder:

    Hjælper med at forhindre fedme
    Forbedrer hjerte sundhed
    Høj i hjerte sundhed
    Højde på kostfibre
    Lavt glykæmisk indeks
    Reducerer søde cravings
    Forbedrer fordøjelsen
    Hurtig energi boost
    Ingen transfedtsyrer
    Gluten-fri

Hver bit af kokos anvendes. Som et resultat, er kokosnødder kaldes "Tree of Life" og kan producere drikke, fibre, mad, brændstof, redskaber, musikinstrumenter, og meget mere. Hvis du kan lide smagen, så prøv det som snack, spiser den usødet, strimlet slags lige fra posen. Du vil sandsynligvis nødt til at søge den del af din købmand helsekost at finde den. Find selv ud af, hvad der er virkelig godt for dig og din familie.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar