Jumat, 18 April 2014

benefits of ginger biscuits

benefits of ginger biscuits Ρίζα τζίντζερ έχει χρησιμοποιηθεί ιατρικά για περισσότερα από 2000 χρόνια , αυτό το φυτό έχει πολλά φαρμακευτικά οφέλη . Ginger δεν χρησιμοποιείται συχνά από την πλειοψηφία των Αμερικανών , παρόλο που εμφανίζεται συνήθως στις κουζίνες των χωρών σε όλο τον κόσμο . Ρίζα τζίντζερ περιέχει πολλά αξιόλογα φυτών που προέρχονται από χημικές ενώσεις όπως gingerol , τζιντζερόνη . Όλες αυτές οι ιδιότητες κάνουν τζίντζερ μια δύναμη της οφέλη για την υγεία .

Ginger παρέχει μια φαινομενικά ατελείωτη σειρά από προνόμια υγείας . Μερικά από τα πιο κοινώς γνωστά οφέλη περιλαμβάνουν μείωση της ναυτίας , πρωινή αδιαθεσία , ναυτία κίνησης , conestion , πονοκέφαλος , κράμπες , εξάψεις και δυσπεψία . Τζίντζερ επίσης γνωστό ότι ενισχύουν την όρεξη και να προωθήσει την απορρόφηση των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών στο σώμα .

 Τζίντζερ είναι ένα βότανο . Το ρίζωμα ( υπόγεια βλαστικά ) χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό , αλλά και ως φάρμακο . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί φρέσκο ​​, αποξηραμένα και σε σκόνη, ή σαν ένα χυμό ή έλαιο. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα οφέλη για την υγεία του τζίντζερ :

    Χρήσιμο για διαταραχές του εντέρου , την ανακούφιση του φυσικού αερίου , ευαίσθητο πεπτικό σύστημα και τον καθαρισμό του παχέος εντέρου .
    Τα πικάντικα συστατικά ενεργοποιούν τη ροή του σάλιου και την παραγωγή των πεπτικών υγρών .
    Καταπολεμά τη φλεγμονή , κυκλοφορικά προβλήματα , αρθρίτιδα και πυρετό .
    Μειώνει αρθρώσεων και των μυών του πόνου , τόσο εσωτερικά όσο και τοπικά .
    Αποτελεσματικός αντιμικροβιακός παράγοντας για πληγές και τραύματα .
    Διεγείρει την καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα .
    Προστατεύει το ήπαρ ένα στομάχι .
    Χωράει αφροδισιακές ιδιότητες .
    Ανακουφίζει από την καούρα.

Χυμό τζίντζερ συνταγή , να αισθάνονται καλά από τη ρίζα στην κορυφή χυμό τζίντζερ
συστατικά

    1 ίντσα ρίζα τζίντζερ φέτα
    1 φρέσκο ​​λεμόνι
    Χυμό από 5-6 καρότα με κορυφές
    1 seeded μήλο

οδηγίες :

    Χυμός όλα τα υλικά με ένα αποχυμωτή ή να χρησιμοποιήσετε ένα υψηλής απόδοσης μπλέντερ και σουρώνουμε το μίγμα με ένα καρύδι τσάντα γάλα .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar