Selasa, 29 April 2014

cara memutihkan leher alami

cara memutihkan leher alami Как да избелите кожата на шията с лимонов сок следния може да бъде алтернативен естествен начин да получите най- бялата кожа на шията на най-пълна . Всъщност, това е общоизвестно, че бяла кожа в мечтата на всяка жена в Индонезия. Не само в Индонезия, но също така и в други азиатски региони , тъй като тенденцията е красотата на азиатските жени имат бяла кожа и здрави.

За да получите най- бялата кожа , много жени го правят по различни начини , както естествени, така и модерен начин да прекарате една малка цена. Не говорим за риска от yagn причинени от употребата на вредни химикали . Ето защо вие трябва да бъдете внимателни, ако искате да използвате химически продукти. Може проведе изследване предварително дали или търсене на продуктите, която използвате, е наистина безопасни , или не.

Като друга алтернатива е да се използва за избелване на кожата съставки almai вар . Чрез използването на лимонов сок може да направи кожата ви по-бели врата . Би било странно, ако на бял блясък на кожата ви , но имайте шията ви да изглежда черно или имат различен цвят. Така че няма нищо лошо в опитите тези природни съставки вар. Евтини , но също е много питателна .

Лимонов сок има ползи и ефикасност да озарява кожата и да се отървете от мъртвите кожни клетки и мръсотия , че се придържа към врата си . В допълнение , лимон може също да освежите кожата с приятелски. Можете да кандидатствате лимонови резени или вода върху цялата повърхност на шията и оставете за около няколко минути . След лифта използвайки памук половината мокър , тогава вие определено ще забележите, мръсотията , която е била залепнала към кожата с памучен сега идват по-рано .

Много лесен и прост начин да се използва вместо по-горе ? Вие не трябва да се притеснява купуват скъп продукт , просто използвайте лимонов сок , можете да имате здрава кожа и бяла врата . Но ако искате да опитате един модерен начин , може да опитате начини да избелват кожата на шията с Anaina Skincare . Успех как да избели кожата на шията с лимонов сок и се надяваме полезни cara memutihkan kulit yang hitam karena sinar matahari.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar