Kamis, 10 April 2014

side effects of green tea extract capsules

side effects of green tea extract capsules Žalioji arbata jau seniai tapo sveikas gėrimas daugeliui žmonių visame pasaulyje dėl to, kad žaliosios arbatos ekstrakto nauda jame esančių . Žalioji arbata yra įvairių medžiagų, kurios yra tikrai naudinga jūsų kūno. Jie apima chetachins ir polifenolių , tokių kaip B Bioflavonoidai ir antioksidantų. Šios medžiagos kovoti su laisvųjų radikalų sukelia įvairias ligas , pavyzdžiui, vėžį. EGC ( epigalokatechino galatas ) antioksidantas yra labai vykdomai kovojant su laisvaisiais radikalais. Po daug privalumų žaliosios arbatos ekstrakto .

Padėti jums numesti svorio
Jei jaučiatės pavargę kovoti dėl savo svorio , galite tiesiog gerti žaliosios arbatos reguliariai. Jūs galite turėti vieną iš privalumų žaliosios arbatos ekstrakto prarasti savo svorį. Kaip minėta anksčiau , žaliosios arbatos ekstraktas yra antioksidantas ECGC . Ši medžiaga riboja neigiamą rūkymo poveikį ir riebalų dietos. Jei suvartojama žaliosios arbatos ekstraktas reguliariai , jūsų kūnas galės padidinti termogenezę procesas ir riebalų metabolizmo greitį . Savo ruožtu , žaliosios arbatos ekstraktas padeda jums prarasti savo svorį, ir saugu . Žalios arbatos ekstraktas nesukelia širdies ritmo padidėjimą , o ne sukelti savo nerimą . Taigi, jis yra saugus vartoti žaliąją arbatą kasdien . Ypač tai gali padaryti jums jaustis visiškai ir nepataria jums valgyti . Taigi, jei jūs norite prarasti savo svorį, kodėl gi ne jums pradėti gerti kasdien ?

Žemutinė Cholesterolis ir kraujospūdis
Kiti privalumai žaliosios arbatos ekstraktas yra cholesterolio ir kraujo spaudimą. Žalios arbatos ekstraktas gali sumažinti cholesterolio kiekį , ypač blogas (MTL) sukelia kraujo krešėjimą. Ji taip pat padeda jums sumažinti turėti smūgių ir širdies smūgio riziką . Žalioji arbata taip pat padidina gerojo cholesterolio ( HDL ) gamybą. Geras cholesterolio padeda jums pašalinti opa jūsų arterijas , todėl juos labiau elastinga. Kaip rezultatas, jis padeda jums išvengti širdies ligų. Tie, kurie turi aukštą kraujospūdį (hipertenziją) , taip pat gali sumažinti riziką vartoja žaliosios arbatos ekstraktas .

Valdymo cukraus kiekį kraujyje
Taip pat galite mėgautis kitų privalumų žaliosios arbatos ekstrakto , pavyzdžiui, kontroliuoti savo cukraus kiekį kraujyje . Žalios arbatos ekstraktas yra polifenolių , kad galėtų sumažinti sumą amilazės viduje jūsų kūno . Amilazės yrafermento, kuris padeda jums paversti krakmolą į cukrų. Vartojimas žaliosios arbatos reguliariai kiekvieną dieną padės jums sumažinti savo cukraus kiekį kraujyje . Kaip rezultatas , tai padės jums išvengti iš kančių diabetu.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar