Senin, 14 April 2014

health benefits of lemon juice cancer

health benefits of lemon juice cancer Encara que el seu origen és incert , la llimona es creu que estan venint de l'Índia , la Xina i Birmània abans d'hora arriba a Itàlia , Europa al segle primer. Però és clar i fet universalment acceptat que la llimona té excel lent benefits.Lemon salut natural és ben coneguda per les seves propietats antioxidants i anti - cancercharacteristic ; s'ha utilitzat com a cura per a moltes malalties i dolències . La seva vitamina C està proporcionant molts beneficis per a la salut, que van des d'ajudar a un sistema immunològic , ajudant a la digestió del sistema , reduint el risc de càncer , fixi la cicatrització de la ferida per reduir el risc d'atac al cor .

És encara més sorprenent si es té en compte altres beneficis de llimona . El suc de llimona es pot utilitzar com a desinfectant , taca removedor , cuines més netes i eliminació de la cera vella . Pot fins i tot ser utilitzat com a insecticida . Té molts avantatges ; la llimona és com la presa de tot el comerç de fruites .

Malgrat la seva sabor amarg , llimona és un aliment alcalí . És realment important per reduir el risc de càncer i altres malalties . Que ajuda a estabilitzar els nivells de pH del cos a les set . Les llimones també a purificar la sang i una bona eliminació de toxines . Suc de llimona cru té àcid que redueixi la quantitat de sucre acollit per la sang de qualsevol menjar que vostè menja . La neteja dels ronyons i el sistema digestiu és un altre dels beneficis del suc de llimona . La desintoxicació és també un dels molts beneficis del suc de llimona .

Pela de llimona conté pectina , que al seu torn conté fibra . Per tant , el consum habitual de suc de llimona ajudarà a les persones obeses a perdre una mica de greix .

Com és ben sabut , el suc de llimona és ple de vitamina c . Aquesta característica s'assegura que el consum diari de suc de llimona cru barrejat en un got d'aigua tèbia l'ajudarà al seu cos a absorbir millor el calci . Amb els seus pro trets de calci , la llimona també és bo per a la fortalesa òssia , la construcció dels ossos d'un nadó per néixer i mantenir-se allunyat de l'osteoporosi .

El suc de llimona és també un gran xumet per al nervi . Conté potassi , juntament amb vostè esmolar la concentració i la memòria també a calmar els seus nervis . Així que si alguna vegada va sentir com no poder dormir perquè la teva ment no està en pau i el seu nervi està destruint , prengui un got de suc de llimona i simplement relaxar-se.

El suc de llimona pot ajudar a millorar el seu sistema immunològic . Amb la millora del sistema immunològic que pot reduir el risc de càncer , infecció i contraure un refredat . Suc de llimona fresc barrejat amb aigua tèbia també pot ajudar a alleujar l'asma si es prenen amb regularitat .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar