Rabu, 26 Maret 2014

benefits of coconut oil capsules

benefits of coconut oil capsules Кокосове масло відоме своїми цілющими насичених жирів , які ще краще для Вас в сирому вигляді. Кокосове масло харчове масло витягується з ядра або м'яса дозріли кокосів , зібраних з кокосової пальми. Вона має різні додатки в харчовій , медицини та промисловості

Кокосове масло зазвичай отримує namedropped як остання супер- добре -для- ви чудо продукт. Дослідження показують , що споживання кокосового масла можуть допомогти наші тіла змонтувати опір обох вірусів і бактерій , які можуть викликати хворобу . Більш того , вона також може допомогти боротися з дріжджів , грибків і кандиди .

 Харчова цінність в кокосовій олії :

    анти oxsidants
    MCT тригліцериди із середньою ланцюгом
    лауринова кислота
    каприлова кислота
    Apric кислоти

Здоров'я і Загоєння переваги кокосового масла :
діабет
Кокосове масло може поліпшити чутливість до інсуліну і толерантність до глюкози з плином часу. Це допомагає регулювати рівень цукру в крові і захищає від резистентності до інсуліну може навіть допомогти запобігти діабету II типу.

зняття напруги
Кокосове масло дуже заспокоює. Природний аромат кокоса також дуже заспокоює. Ви можете застосовувати масло для голови і gentlly масаж , щоб допомогти усунути розумове стомлення .

інфекції
Laurid кислоту перетворюють на монолаурін в організмі. Це може зруйнувати бактеріальних і вірусних інфекцій , як кір , грип , гепатит С і навіть ВІЛ. Монолаурін може також усунути мікоз .

догляд за волоссям
Кокосове масло є одним з кращих способів , щоб забезпечити поживні речовини до вашого волосся . Жирні кислоти стан глибоко від нутрощів ниток з . Надання білок , усуваючи лупа, а також пособництво в повторного зростання. Багато людей використовують його в якості кондиціонера!

втрата у вазі
Жирні кислоти в кокосовій олії знищити кандиди (дріжджі розростання) , який викликає збільшення ваги , вуглеводів тягу і втому. Вони легко засвоюються і перетворюються на енергію , яка допомагає прискорити обмін речовин і допомагають спалювати накопичений жир.

здоров'я серця
Жир в кокосовій олії не мати негативний вплив на рівень холестерину. Насправді , це допомагає поліпшити свій профіль холестерину , запобігти інфаркт та інсульт , і може навіть вилікувати хвороби серця.

імунітет
Унікальні насичених жирів кокосового масла містять антибактеріальні , противірусні , антигрибкові , антипаразитарної властивостями , які допомагають зміцнити імунну систему. Регулярно Споживання кокосового масла призведе до скорочення числа випадків хвороби.

травлення
MCT Молекула в кокосовій олії маленькі , так легко засвоюються з меншим навантаженням н підшлункової залози і травної системи. Люди, що страждають від діабету , ожиріння , захворювань жовчного міхура або хвороба Крона може отримати велику користь з кокосового масла.

догляд за шкірою
МСТ в кокосовій олії діють як природний кондиціонер шкіри. Глибоко проникаючи і зволоження вони захищають від радикального екологічного збитку безкоштовно. Він також допомагає з анти -старіння , екземи і навіть забезпечує деякий захист від сонця.

Дані літератури свідчать про те , що кокосове масло цілком безпечно приймати в розумних кількостях. Хоча ніяких офіційних досліджень не з'ясували точну суму для оптимальної вигоди , мабуть від одного до двох столових ложок в день може бути корисним. Порада: Купуйте органічні , нерафінована , холодного віджиму кокосового масла.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar