Rabu, 05 Maret 2014

manfaat sarang semut bagi kesehatan manusia

manfaat sarang semut bagi kesehatan manusia Lehet, hogy most már gyakran elvárják , hogy hallani előnyeit hangya fészket , sőt mi valójában a hangya fészek ? Ant fészek valójában származik a gyógynövények Pápua régióban. Akkor miért hívják a hangya fészek ? Hangyaboly nevezik, mert a gumókat a növény szimbiotikus mutualizmus hangya kolónia a növények termelnek aktív vegyületek , hogy lehet használni a különböző betegségek kezelésére .

Szereplő a hangya fészek flavonoid anyagok, amelyek antioxidánsként működik a szervezetben, így jó a rák megelőzésére . Tanninok astrigen hogy kötődnek és a csapadékot fehérjék a szervezet felesleges . Ezen túlmenően, a hangya fészek is tartalmazott polifenolok és flavonoidok fenolos savak , tokoferolok ( E-vitamin) körülbelül 313 ppm , az alfa- tokoferol , a magnézium , a kalcium és a foszfor.

Hogyan kezeljük hangyák Nest

    Vegye ki a hangya fészek mintegy 200 gramm
    Forraljuk 3 liter forró vizet , majd leszűrjük, és azt rendszeresen egy hónapig .
    Ami , hogy hogyan keverje hangya fészek még mindig formában ( száraz) , amely segítségével egy kis vágás , majd a kezét a turmixgépben simára bemenet. Ezután be egy tiszta edénybe .


Hogyan használjuk hangyák Nest

    Betegségmegelőzési ivott három pohár naponta reggel, délután és este .
    Ami a gyógyító italt 3-8 pohár naponta (6 x 1 )

Mert a méret a dózis , gyermekeknek 10 éves korig adható inni fél felnőtt adag .
Azt is meg kell tartani a meperbanyak ivóvízzel és tápláló étel , hogy gyorsítsák fel a kiválasztás a méreganyagok a szervezetből .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar