Sabtu, 01 Maret 2014

contoh surat lamaran kerja ke bank mandiri

contoh surat lamaran kerja ke bank mandiri Скарги та запити друзів ми повинні сказати тим , хто має справу безпосередньо з здійсненням реєстрації employess . У той же час ми можемо повідомити вам , що так багато тих , хто зареєструватися на сайті цієї saat2 так важко отримати на сайті.

Ми сподіваємося , що ці обмеження можуть бути вирішені зацікавленими сторонами , так і для моїх друзів , хто не бажає , щоб зареєструватися на сайті , щоб отримати обмеження.

Одна річ , ми повинні нагадати , що в таких умовах , як це не виключає присутності сторін , які використовують стан скористатися. Тому не слід довіряти , якщо є ті , які пропонують обіцянку або все , що пов'язано з реєстрацією державного службовця .

Це добре , повна адреса включаючи номери телефонів не публікуються відкрито на цьому форумі , щоб уникнути речі, які ми не хочемо.

Справжнім звернутися до Міністра Міністерства юстиції та з прав людини Республіки Індонезія , щоб мати можливість прийняти мене як кандидата на цивільних службовців ( створ ) на території Республіки Індонезія .
Як компенсацію за міністра юстиції і Міністерства з прав людини при цьому я доклав деякі вимоги наступним чином:
Копія Остання диплом середньої школи 1.Foto легалізовані
Копія свідоцтва про 2.Foto комп'ютері
3.Foto Копіювати ID: 1 Лист
4.Foto копія свідоцтва про народження : 1 лист
Копіювати 5.Foto довідку з міліції зауваження : 1lembar
6.Foto Копія Family Card : 1 лист
Скопіюйте 7.Foto жовту картку : 1 лист
8.Pas кольорові фотографії 3X4 : 2 шт

Так що я представити цю петицію міністру юстиції та Міністерства з прав людини. Для вашої уваги і розгляду я хотів би подякувати г - на

Tidak ada komentar:

Posting Komentar